Residentieel vastgoed
/
Te koop

Te Koop: Energiezuinige woning in Clinge(NL) €465.000,-

Soort

Residentieel vastgoed

Status

Te koop

Prijs

€ 465.000

Perceel

264 m2
Slaapkamers
4
Garages
1
Prijs
€ 465.000
Badkamers
1
Perceel
264 m2
Locatie
Zeeuws-Vlaanderen

Hier betekent ‘energie neutraal’ niet alleen besparen, maar ook geen extra kosten! Welkom in een huis dat niet alleen groen is, maar ook geld bespaart. Wow! Nagenoeg alle superlatieven zijn hier van toepassing. Wat een schitterend pand! Dit pand is gloednieuw, opgeleverd in 2022. De woning biedt een buitengewone combinatie van comfort, stijl en energie-efficiëntie. Met een opvallend energielabel A++++ biedt deze woning niet alleen een duurzame levensstijl, gasloos maar ook een eigentijdse woonervaring van hoog niveau. De tuin is super strak aangelegd, lekker onderhoudsvriendelijk en omringd door een houten schutting op beton. Je beschikt ook over een garage en een eigen oprit.

De locatie is bijzonder goed. Lekker rustig aan de rand van het dorp Clinge, op een steenworp afstand van de Belgisch-Nederlandse grens. Het pand is gelegen op een perceel van maar liefst 264 m2. Voor mensen die op zoek zijn naar een instapklare woning, die slechts de meubels willen plaatsen, is dit ideaal.

Je vindt alle voorzieningen aan in Clinge, van basisschool tot supermarkt en sportvelden. Binnen enkele minuten sta je overigens in het centrum van Hulst.

  • Luxe energiezuinige woning, gasloos & energieneutraal
  • Moderne keuken met inbouwapparatuur
  • Vier ruime slaapkamers
  • Prachtige serre en verwarmde garage
  • Zonnige onderhoudsvriendelijke tuin
  • Hoogwaardige afwerking, topcomfort
  • Energielabel A++++
Meer
Halfopen bebouwing
Parking
Tuin/terras
ALLE BERICHTEN
Victor Willemsen