Commercieel pand
/
Te koop

Te Koop: Unieke opbrengsteigendom met woonst in Domburg(NL)

Soort

Commercieel pand

Status

Te koop

Prijs

op aanvraag 0

Perceel

458 m²
Slaapkamers
4
Prijs
op aanvraag 0
Badkamers
4
Perceel
458 m²
Locatie
Zeeuws-Vlaanderen

Wonen op loopafstand van het strand en het altijd bruisende centrum van Domburg zal menigeen aanspreken. Deze woning is in 2019 volledig gerenoveerd en heeft meerdere gebruiksmogelijkheden door de indeling die het op dit moment heeft.

Het geheel is opgedeeld in 3 woongedeelten waarvan 1 appartement permanent verhuurd is. Hierdoor heeft u de mogelijkheid de overige appartementen als B&B te verhuren of zelf gebruik te maken van dit deel als tweede woning. Informeer naar de voorwaarden.

Het geheel is gelegen op 458 m2 eigen grond en heeft in de huidige indeling o.a. 4 slaapkamers en 3 badkamers. In de achtertuin staat een, voor Domburg zo typisch en leuk, zomerhuis. Uw eventuele gasten hebben meer dan voldoende privacy in hun eigen tuin.

PERMANENTE BEWONING MET VERHUURMOGELIJKHEDEN

Het geheel wordt aangeboden inclusief de complete inrichting van appartement 2 en 3 en de zomerwoning.

Indeling appartement 1:

Entree, meterkast, trapopgang naar 1e verdieping en toegang naar het appartement op de begane grond. Dit appartement is voorzien van woonkamer met open keuken. De bijkeuken maakt de verbinding met de slaapkamer en de badkamer. Badkamer is voorzien van toilet, wastafel en douche. Daarnaast is er ook een separaat gastentoilet.

Indien gewenst kunt u vanuit dit appartement ook appartement 2 bereiken welke aan de achterzijde van de woning ligt.

Indeling appartement 2:

Dit appartement heeft aan de zijkant van de woning een eigen ingang. Op de begane grond bevinden zich een toilet, woonkamer met open keuken en trapopgang naar de 1e verdieping. Op de eerste verdieping bevinden zich de 2 slaapkamers en de badkamer met toilet, wastafel en douche.

Ook boven is de verbinding te maken met appartement 3 indien u (een deel van) de woning in zijn geheel zou willen gebruiken.

Indeling appartement 3:

Gezellige woonkamer, open keuken met toegang naar een op het westen gelegen balkon. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur .
Dit appartement beschikt over een slaapkamer en een slaapzolder. De slaapzolder is bereikbaar vanuit de woonkamer. Verder een badkamer met douche, toilet en wastafel.

Appartement 3 heeft zijn toegang middels de voordeur van de woning. Maar wanneer u de deuren tussen appartement 2 en 3 op de 1e verdieping opent vormt het weer één geheel.

Tuinstudio/zomerwoning:

De tuinstudio bestaat uit een zitgedeelte met open keuken, badkamer met douche, toilet en wastafel en een slaapkamer.

Buiten:

Iedere woongelegenheid heeft zijn eigen buitenruimte als balkon of tuin. Daarnaast zijn er 4 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Gebruiksmogelijkheden:

De woning is in zijn geheel te gebruiken maar ook op te delen in 3 wooneenheden door de afsluitbare deuren. U heeft daardoor de volgende gebruiksmogelijkheden:
1) U als eigenaar bewoont de hoofdwoning permanent en verhuurt de zomerwoning recreatief.
2) De huidige huurder (permanent) blijft wonen en u verhuurt de huidige 2 units als B&B en de zomerwoning recreatief.

3) De huidige huurder (permanent) blijft wonen en u verhuurt het andere deel ook aan een permanente bewoner en de zomerwoning recreatief.
4) De huidige huurder (permanent) blijft wonen, u verhuurt de zomerwoning en de rest van de hoofdwoning gebruikt u, als eigenaar, als tweede woning.

De Schelpweg is een brede en sfeervolle straat met gelijksoortige en stijlvolle woningen. Het huis geniet rondom een vrije ligging met aan weerszijde mogelijkheden voor parkeren op eigen grond.

Meer informatie via info@woningonline.be of 0470/309384

Meer
Geschikt voor vrij beroep
Keukeninrichting
Open bebouwing
Tuin/terras
ALLE BERICHTEN
Victor Willemsen