Nieuwbouw
/
Te koop

Te Koop: Green South Villa’s, Amarilla Golf Ternerife vanaf €450.000

Soort

Nieuwbouw

Status

Te koop

Prijs

€ 450.000

Perceel

0
Slaapkamers
4
Prijs
€ 450.000
Badkamers
3
Locatie
Spanje

Green South Villas. Amarilla Golf. Rechtstreeks van de Promotor !!
Te koop in Amarilla Golf, 9 volledig nieuwe onafhankelijke villa’s zijn beschikbaar voor veeleisende kopers, aan uitzonderlijke prijzen.
Green South Villa’s heeft een emblematisch ontwerp, waar de imposante eigenschappen, het gebruik van natuurlijke materialen en het omringende landschap in harmonie samenleven.
De vorm van de villa’s  en hun relatie met het platteland creëren een rustige omgeving die u toelaat om te genieten van de terrassen en patio’s waar uw blik uitkijkt op mooie verre landschappen. Stel je even voor, je ligt in de zon terwijl je de besneeuwde top van de hoogste vulkaan in Spanje in januari kan bewonderen en de golfbanen, de jachthaven, de stranden en alle andere nuttige diensten zijn slechts op enkele minuten afstand.

Een perfecte stek voor degenen die op zoek zijn naar de rust en charmante sfeer van een ongerepte plek, en tegelijkertijd toch ook dicht bij gebieden die vol van activiteit zitten.

De villa’s zijn gebouwd op 2 niveaus met hoogwaardige interieurs, hebben vier slaapkamers met ingebouwde kasten, drie badkamers, waaronder een eigen suite, eigen ingang en de mogelijkheid van een zwembad of jacuzzi te zetten aan een meerprijs. Aangelegd meer dan 150 mtr2, veel ruimte om van te genieten de levensstijl buiten onder de zon of de sterren. Daarbovenop twee kampioenschap golfbanen om de hoek.

Met betalingen die gebeuren via simpele stappen en allemaal gedekt zijn met bankgaranties, is dit een fantastische investeringskans! Met slechts 9 beschikbare villa’s, zal u snel moeten zijn om het niet te missen.
Neem contact met ons op voor meer informatie, plattegronden beschikbaar op verzoek.
Prijzen vanaf : 450.000 euro

Meer
Not found amenities.
ALLE BERICHTEN
Victor Willemsen