Residentieel vastgoed
/
Te koop

Te Koop: Ruime gezinswoning te Gent €349.900

Soort

Residentieel vastgoed

Status

Te koop

Prijs

€ 349.900

Perceel

71 m²
Slaapkamers
4
Prijs
€ 349.900
Badkamers
1
Perceel
71 m²
Locatie
België

Achteraan het Boerenhof, vlakbij het water van de Nieuwe Vaart vinden we deze statige gezinswoning. Dit grote huis bevindt zich op de hoek van de straat, waardoor het baadt in het licht. Door haar ligging aan de binnenkant van de kleine ring van Gent, sta je op enkele minuten in het stadscentrum of rijd je onmiddellijk de snelweg op.

Binnengaan gebeurt langs de inkomhal, waar we bergruimte en gastentoilet vinden. De ruime keuken is volledig ingericht en biedt plaats aan een grote eettafel. Ook op het gelijkvloers vinden we een dubbele leefruimte. Dankzij de lichtkoepel en aansluiting naar het aangename stadsterras via het tweezijdige schuifraam valt de zon hier heel de dag binnen.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers en een nette badkamer, waar ook de aansluiting voor wasmachine zit. De bovenste verdieping biedt nog een keer plaats aan een derde en vierde slaapkamer. Deze vierde kamer (>30m2) kan makkelijk dienst doen als extra ontspannings- of werkruimte.

Deze omvangrijke woning biedt tal van voordelen: recent gekeurde elektriciteit, verwarming adhv een nieuwe condensatieketel, dubbele ramen, lichte muren, onderhoudsvriendelijke vloeren, en zo verder!

Meer informatie via info@woningonline.be of +32 470 30 93 84

Meer
Gesloten bebouwing
Tuin/terras
ALLE BERICHTEN
Victor Willemsen