Residentieel vastgoed
/
Te koop

Te Koop: Hoekwoning in Sint Jansteen bieden vanaf €279.000

Soort

Residentieel vastgoed

Status

Te koop

Prijs

Bieden 279.000

Perceel

307 m2
Slaapkamers
4
Garages
1
Prijs
Bieden 279.000
Badkamers
1
Perceel
307 m2
Locatie
Zeeuws-Vlaanderen

Een heerlijke hoekwoning op een groot perceel en met een vrijstaande garage! Om verschillende redenen echt een tophuis: de woning is goed onderhouden en modern ingericht, de tuin is onderhoudsvrij, overal zijn kunststof kozijnen geplaatst, de ramen op de verdieping beschikken over rolluiken, er is een separate werkkamer, een grote bijkeuken en een prachtige serre met schuifwanden. In 2008 is de aanbouw met badkamer gezet en de vrijstaande garage gebouwd. De serre is in 2017 geplaatst. Er zijn recent ook 9 zonnepanelen geplaatst met een rendement van circa 3000 KWH per jaar. Lekker voor je energierekening! Simpelweg een prachtig pand. Slechts een kwestie van meubels plaatsen en je kan heerlijk wonen.

Op de begane grond tref je een hal, bergkast, de woonkamer, de woonkeuken, de bijkeuken, de badkamer, het toilet en de praktijkruimte. Op de verdieping zijn drie slaapkamers en een toilet aanwezig.

Op loop- en fietsafstand vind je alle voorzieningen, van sportvelden tot de supermarkt. Uiteraard ben je ook snel in de stad Hulst. De Belgische grens is vlak bij en daarom is dit ook interessant voor mensen die in België werken en van de voordelen van wonen in Zeeuws-Vlaanderen willen genieten. Wij laten je deze woning graag zien.

 

Meer
Halfopen bebouwing
ALLE BERICHTEN
Victor Willemsen