Residentieel vastgoed
/
Te koop

Te Koop: Ruime woning in Nieuw Namen(NL) €279.000

Soort

Residentieel vastgoed

Status

Te koop

Prijs

€ 279.000

Perceel

325 m²
Slaapkamers
3
Prijs
€ 279.000
Badkamers
1
Perceel
325 m²
Locatie
Zeeuws-Vlaanderen

Op letterlijk een steenworp afstand van de Belgische grens staat dit royale pand. Op het perceel staat een multifunctionele woning met mogelijkheid tot woon-werk combinatie. Het geheel bestaat uit een woonhuis en voormalig winkelpand met bijbehorende opslagruimte/loods en opbergzolders. De woning biedt ruim 150 m2 woonoppervlakte. Recent is de meterkast en HR verwarmingsketel vernieuwd.

 

Op de begane grond bevindt zich een voormalige winkelruimte, hal en een ruime woonkamer met aangrenzende open keuken. De keuken is voorzien van recent vernieuwde apparatuur. Op de eerste verdieping bevinden zich drie riante slaapkamers en een badkamer met tweede toilet. De tweede verdieping die momenteel dienst doet als bergzolder biedt mogelijkheden tot extra slaap-/werkkamers. De woning beschikt over een op het zuiden gerichte, onderhoudsvriendelijke tuin die veel privacy biedt.

 

In Nieuw Namen is het heerlijk wonen. U bent zeer snel in België. Ook de Westerschelde is vlak bij en u rijdt binnen een kwartier naar de stad Hulst.

Meer informatie via info@woningonline.be of +32470309384

Meer
Halfopen bebouwing
ALLE BERICHTEN
Victor Willemsen