Commercieel vastgoed
/
Te koop

Te Koop: Winkelpand met woonst in Hulst(NL) €259.000

Soort

Commercieel vastgoed

Status

Te koop

Prijs

€ 259.000

Perceel

277 m²
Slaapkamers
2
Prijs
€ 259.000
Badkamers
1
Perceel
277 m²
Locatie
Zeeuws-Vlaanderen

Een perfect pand om wonen en werken te combineren! Op deze locatie rust een woon- en bijeenkomstbestemming. Ideaal om een café of een biljartzaal uit te baten of verschillende bijeenkomsten te organiseren. Verschillende verenigingen komen hier reeds samen. Verdere informatie kunnen wij u verstrekken, indien gewenst.

Droomt u er altijd al van om een eigen café te hebben? De locatie is perfect, in het centrum van de stad en dicht bij de stadswallen. Mensen zullen het heerlijk vinden om hier even samen te komen. Of lijkt het u gewoon prachtig wonen dicht bij alle voorzieningen en de stadswallen? De ruimte is enorm met circa 260 m2 gebruiksoppervlakte.

De huidige horecagelegenheid biedt een ruimte voor het café en de biljartzalen. Op de begane grond treft u eveneens een keuken met professionele apparatuur, een bijkeuken en toiletten. Op de verdieping kunt u wonen. U treft er een overloop, de woonkamer, de badkamer, twee slaapkamers en een berging. Aan de achterzijde is er voldoende parkeerruimte.

Meer informatie via info@woningonline.be of +32 470 30 93 84

Meer
Not found amenities.
ALLE BERICHTEN
Victor Willemsen